Lesernes egne ord.

Her kan du lese leserinlegg fra lesere. ALLE (godkjente) leserinlegg jeg får innsendt vil bli publisert her. Jeg mener at alle burde få stemmen sin hørt. Og alle burde føle seg sett, spesielt ungdommer. Har du noe på hjertet? Er du en foresatt som vil gi råd til ungdommens medvenner? Har du skrevet en sykt kul novelle i et skoleprosjekt? Jeg tar i mot det meste! Det du sender vil gå igjennom en godkjenningsprosess, det som blir oppfattet som krenkende og mobbing vil ikke bli publisert. Dette er et fredelig område hvor ALLE mennesker blir godtatt!

Send meg en mail til ungdomidag.no@gmail.com for å få dine ord delt på denne siden. Gjerne send med bilder om det er relevant med innholdet. Det er viktig at du skriver hva du heter om du vil oppgi det. Send meg også brukernavnet på dine sosiale medier. Om det er sånn at du vil være anonym, si i fra. Det vil bli respektert.

          Lesernes egne ord: